3 мар. 2008 г., 12:41

Сърдита по маймунски 

  Поэзия
659 0 4

Сърдита по маймунски

съм на всички маймуни.

Валяха дъждове,

вихреха се и тайфуни...

С часове наред усмивка носих,

твоята така и не изпросих...

Хилядите чужди

задоволяват твойте нужди...

Като идиот завършен,

като стрък прекършен

мойто его се усеща...

Няма някой, на когото гладно да не бъде,

нали сме земни люде!?

И не беше твърде много

туй, що желаех...

Не съм толкова гладна!

Но тъгата безпощадна

днес ме нахрани...

И само мънички рани -

да ти се усмихна по маймунски, 

днес ме спират,

И все пак, ако попиташ,

маймуно, теб обичам по маймунски!

 

 

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??