Тя ме видя и каза -" Здравей",
покани ме в тях, аз казах окей.
Червено вино сипа ми тя,
това се казва жена...
После ме целуна, правихме секс,
див, бърз, страхотен секс.
Съседът разбрал, след време ме пита
дали и той късмета си да не опита.
© Emil Angelov Все права защищены