Села и малки градчета - опустяват.
Някои и на Бог не могат да се надяват.
Болници, училища Бойко затваря там
и да съсипва тези селища той няма срам.
Ученичка писа до Левски - да спи в гроба.
Добре че той не вижда неволята на роба.
Полицията в тези места днес почти я няма.
Ром убива пенсионер, надеждите отиват в яма.
Младите работа нямат, гладът ги мори,
а Бойко казва им: "Ори, ори!",
ама за тях шанс тук няма.
Въобще трагедия голяма.
А оная мутра тачи парата,
а че опустява ни земята,
той за това пет пари не дава,
а и интересите на България предава.
© Георги Все права защищены