Колко болка има на тоя свят,
никой не може от злото да се избави,
даже и ако ти самият си богат,
затуй всеки трябва добро да прави.
Не е достатъчно от грях да се въздържаме,
трябва да обичаме своя ближен,
към етиката на Исус да се придържаме,
към болката на другия бъди загрижен!
© Георги Все права защищены