Безпризорни са моите песни,
изгладнели за къшей любов,
хранят кучета с думи небесни
и разбъркват звезди с апостроф.
@
В тишината на черния залез
дрънка кънтри на банджо смъртта,
в кавър версия хъркат съгласни
и се гаври тя със песента.
@
Чуй, дух ангелски шепне куплети
и танцува в небесна дъга,
гръмотрънни са мойте сонети,
@
градоносна е мойта тъга,
не обрязва плътта, а сърцето
и зачева във нас Светлина.
© Ангел Все права защищены
Поздрави!