СЮРРЕАЛИЗЪМ
Точка повратна –
посока обратна…
Яко развитие –
липсва покритие…
Развити шебеци –
превити човеци…
Маймунски адети –
правата – отнети…
Сметки тънки –
мозък без гънки…
Дебел врат –
характер чепат…
Фланелка юнашка –
дупе с прашка…
Прическа красива –
отвътре плешива…
Много юнаци –
с големи мераци…
Любов с хапчета –
студени кебапчета…
Топла бира –
силиконова гира…
Лъжа омайна –
глупост безкрайна…
Пристига щастлива –
под крушата крива…
Мъгляво видение –
серт настроение…
Натегната душата –
развинтена бурмата…
Ококорен шебек –
зяещ човек…
Пресъхнал поток –
жици без ток…
Натрапено мнение –
фалшиво прозрение…
Относи неясни –
авери опасни…
Софри с мезета –
акъл с бели полета…
Сюр-хумористична –
постоянно различна…
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены