Облещих се, 'гат оня ден научих,
чи приютила тъ й някаква жина!
Бе ти... и кучето ни мож' "обгрижи",
та камо ли самотната мума!
Ни ти придирям (тва - да подчертая)
какво ши ù поднасяш, кат та знам...
В едно заклевам та (комай накрая) -
с колбас 'ранù я - мèсен. 'Секи ден!
Нидей на 'ляб набляга, щоту зная
кви женски номера ш' ти скрои.
Ш' са чудиш и са кайш накрая
от 'де се 'зе туй твоето... почти.
Чи аз та знам във моженету как си!
От туй и дерта ти ши са увеличи.
Поне нидей да са опùваш 'ногу,
чи и Виагра-та ни можи 'та спаси.
Я изпери си преди тва балтоня,
чи въшкити 'оро играят там.
Ши пъплят из юрганя и по нея...
Сал' тя единствена ш' си бере срам.
Сига късмет ти пожилавам, щоту зная,
чи мойти препоръки щом слидиш,
ш' си'арен като... собствен мъж! Накрая
живота с кеф със ней ш' си спудилиш!
© Петя Кръстева Все права защищены