Истина или лъжа
искаш от мен сега
да чуеш ти кажи ми,
с нея ли си-огтовори ми!
Колко пъти досега
лъгала те е така
кажи спомняш ли си –
все още вярваш ли й?
До теб на масата първа сяда
колко обича те чак вдига врява,
но щом напечено нещо става-
от теб бързо се отдалечава.
Уж влюбена в теб била,
но аз не вярва в това
за секунди с друг щом тя те сменя –
схвана ли ми мисълта?
Че е мис отдалече личи
тази с теб – как добре ти стои,
нищо,че на тестовете само двойки има,
идеална е за теб-"умна" и красива.
Тя е мис на суетата –
удължава си краката,
от фотошопа най-разбира –
не качва снимки без да коригира.
Отбелязва се къде е и не спира,
тя обича с това да парадира,
с тялото си провокира –
без да се днима гола не заспива.
Иска да е в устата на тълпата –
мисли се за звезда горката
и отвисоко гледа уж нещата,
а е по-ниско дори и от тревата,
съжалявам,че разбих й днес мечтата,
като реално изрекох ги словата.
© vibokal Все права защищены