Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
А светът сега си работи с пози.
На ози, онази, тази и този.
Не му пука. И не се тормози,
че мисленето му се избози.
С една дума, мисленето стана сладникава боза, пиеш и отвътре ти става едно сладко, сладко. За какво ти е изобщо да мислиш. Има и горчива боза, наливат ти я и после те питат. Нали горчи? Отговорът "да" ги задоволява напълно и пак няма нужда да мислиш. Важно е да се съгласяваш с налагащото се обществено мнение, колкото и да е фалшиво. Важното е, че е споделено с толкова много хора, все умници, които са забравили как се мисли самостоятелно.
А хората, които мислят не са коректни, защото мислят като себе си, а не като целия свят. Колко възмутително и нелепо изглежда да мислиш критично в свят, в който критиките и похвалите се спускат с парашути от мозъчния тръст "Ние мислим и заради вас". Затова вие не мислете, просто ни се доверявайте. Вервайте ни.