Съвсем се е смрачило.
Откъм вяра.
Гърми в душите ни
от тежки думи.
Завършихме с надеждите
отляво
и сякаш никой жест
не си е струвал...
В дълбокото на мъката
потъваме,
не чуваме,
не виждаме,
не знаем...
Спасител има ли
да ни избави,
ако решим
все пак
да се разкаем...
Съвсем се смрачило...
Но усещаме,
че не това
завинаги
е краят.
© Руми Бакърджиева Все права защищены