21 окт. 2012 г., 00:28

Съвършена любов 

  Поэзия » Любовная
815 0 1

Съвършената любов, преодолява всичко,                

преминава през високи върхове,              

пропада в най-ниските дълбини, пак изправя се, минала през всичко.  

Любовта ни силна преодолява и смъртта, разбива с глава стени, 

тя няма никога да умре, щом сърцата ни държи в своите ръце.       

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??