Нарисувай ме в нежно творение,
нарисувай цветно моя глас.
Направи ме твое цветно сътворение
и цветовете ти над мен да имат власт.
Съчини ме в твое стихотворение,
изпиши със думи кожата ми цяла.
Следвай всяко твое вдъхновение
и пиши ме - не ме оставяй бяла.
Изсвири ме във мелодия любовна
изпълни със ноти моето сърце.
Да звуча във нощ дъждовна,
да бъда петолиние изписано от твоите ръце.
© Искра Илиева Все права защищены