Тичащи букви в думи събирам,
редчета после с мисъл полирам,
мъничко рими, мъничко проза,
мъничко его, мъничко поза,
мъничко нежност, малко фриволност,
малко утеха, с дозичка ред (съвсем доброволно)
Музи диктуват (напълно свободни),
Чувства описват (май старомодни),
С мъничко трепет и с откровение
и с много Любов…
… създавам (стихо)творенията си.
© Ирен Все права защищены