Не стихва онзи пламък помежду ни,
съгрял ни с ласкави лъчи.
Докоснеш ли най-нежните ми струни,
мелодия ще зазвучи.
И не е нужно да ми казваш нещо -
ти пееш, както си мълчиш.
Отвъд словата може би се срещат
съзвучни - нашите души.
© Вилдан Сефер Все права защищены