4 дек. 2010 г., 21:50

Тайната на сърцето 

  Поэзия » Любовная
654 0 2

Устните сърдито казват: - НЕ!

ДА! - ти шепне моето сърце.

Устата ми заклева те: - ИДИ СИ!

Сърцето плаче: - Моля те, върни се!

- Не! Сбогом! Сбогом! - устните изричат.

Душата влюбена след тебе тича.

Ах, устните ми казват, че те мразя,

но аз ревниво в себе си те пазя.

Не слушай моите сърдити устни!

Те лъжат, скъпи, мамят те изкусно.

Чуй признанието на сърцето!

Влюбено, открито, непревзето,

то шепне с трепет моята тайна:

ОБИЧАМ ТЕ С ЛЮБОВ БЕЗКРАЙНА!

 

© Генка Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??