Всеки ден си мисля
че не трябва да мисля за тебе.
И се събужда денят,
и облаците лягат
над червените покриви
светещи от дъжда,
и пролетната трева
се кичи с жълти глухарчета,
и денят си върви
чист и щастлив.
Зная, всичко е предвидимо
вече няма какво да се случи.
Толкова далече си
и така близо.
До тебе някой ден ще застана.
Близо.
© Мая Тинчева Все права защищены