26 февр. 2008 г., 15:46

Така еднакви са мечтите ни... 

  Поэзия
600 0 8

Искам да имам такава любов,

че само лъч да ми стига.

Всеки ден да е с целувка по-нов,

а късметът-Крез да ми намига.

Искам да имам приятели-дъбове,

силни, устойчиви и гръмоспиращи.

Да изглаждат в душата назъбени ръбове

и под техните клони да спирам.

Искам децата ми да са до мене,

да не бягат далече в неволя.

Следа да оставя след себе си..

За това тихо се моля...

 

Много искаш! - Изсмя се Съдбата-

Наговорили сте се от четири посоки.

Скука с вас е на Земята!

Пред мечтите все еднакво сте високи...

© Ниела Вон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??