7 авг. 2009 г., 13:24

Такава е любовта 

  Поэзия » Любовная
618 0 2

Знам, че всичко приключи,

знам, че за нас надежда няма.

Беше най-красивото нещо в

живота ми - признавам.

Влезе в сърцето ми и

напук на всичко, остана там.

Ти си друг сега, и аз съм друга,

вече не сме наивните деца.

Играхме със сърцата си

и накрая моето го заболя.

Знам, че всичко се е променило,

че отминаха много дни,

но аз още търся път

към теб, дори и в нощните звезди!

Вече всичко е минало,

един нежен спомен скрит,

обвит в свян, надежда и мечти.

Ех, колко беше хубаво тогава,
но сега всичко е сълзи!

Такава е любовта -

истинска, горчива и пряма.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Когато свърши е таква...
    Отдаден стих за миналото.
    Поздрави!
  • Боли много...но с времето малко по малко отминава,повярвай!Живей с надеждата за по-хубавият живот,защото той е там някъде и те очаква!Прегръщам те
Предложения
: ??:??