няма никакво значение света
когато минаваш
зад прозорците
и пътя се вие е така
по съцето ти
разчленен на стъпки
по които да гледаш
достатъчно
jazzy
нахално претъпкан куфар
с утрешни звезди
и космос на парченца
с висящи на кончета
имена с хиляди гласни звуци
канцонети без точен такт
влизащи парфюмирани
и дни дни дни
удобно настанени
в режисьорски стол
без надпис
и една толкова дълга нощ
свила в ръцете си
тихото
какво значение има света
© Зорница Николова Все права защищены
Поздрави, Дреси!