Нечувана песен
под свода небесен,
мирът ни чудесен -
от звук е разтресен!
Разюздана дама
в луд танц за двама
замисля измама -
сапунена драма!
Мелодия стара
новаците кара
да сложат кантара,
да теглят поквара!
Изцапани с плесен
запяват таз песен...
концерта изнесен,
певецът - обесен!
© Магда Все права защищены