1 апр. 2015 г., 00:59

Там, където... 

  Поэзия
444 0 0

 

 

 

Не, не е виновна самотата,

виновен съм си само аз,

че потъвам в тишината

на собствения си глас...

 

Искам да извикам,

а не мога - странно,

нещо дъха ми спира

и преглъщам го обратно...

 

Мисля си, че знам какво е -

то е, че няма да ме чуят,

че някои не искат да съм тоя,

който живота им ще лудва.

 

Затуй си лудвам сам,

с кротки рими във душата

и гласа си приглушавам там,

където никой ме не чака...

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??