Там, където…
Там, където птиците летят
и се гонят ветровете,
там, където облаци не спят
и се сливат цветовете,
броди тъжна моята душа
от света така далече,
плаче в нея бисерна сълза,
в дъжд превърнала се вече.
Бури, гръмотивици кънтят,
тъмносиньо е небето,
слънцето прокрадва се едва
и докосва с лъч сърцето.
Там, където птиците летят
и се гонят ветровете,
там, където облаци не спят
и се сливат цветовете.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены