Там на дъгата...
Къде съм, ли питаш?
Там, на дъгата...
Просто там си живея.
През деня прескачам по цветовете...
Щастие "крада" си от тях.
Ето, малко раздавам,
да има и за теб... И за теб... И за теб...
От синьото малко ще пръсна
в очите на влюбени двама.
От червеното малко ще дам
на теб, за да знаеш, че обичам.
От жълтото на всички ще дам,
за да свети им, когато ме няма.
А от зеленото ще пръсна
натам и насам...
И ще чакам да грабиш със шепи,
за да може светът, така голям,
да е красив и за теб, и за мене.
Къде живея ли, още ме питаш?
Там, на дъгата в мечтите,
където никога не гаснат
на вълшебствата цветовете красиви!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Все права защищены