"Здравeй, как си, приятелко? "
Песен позната, нали?
Години изминаха няколко
Без да се срещнем дори.
Тука всичко е тихо и празно.
Откакто замина си ти,
Те търся във всеки напразно
И мрачни са всичките дни.
Липсваш ми много, приятелко.
Как е в таз пуста чужбина?
Добре ли се чувстваш там, някъде?
Ах, колко време измина...
© Албена Георгиева Все права защищены