Там всички са добри
С какво запомних твойто име?
Естествено със “Красота”,
ела при мене, прегърни ме,
да идем в моята страна.
Където всички пеят песни,
а сънищата са Съдба,
цветята не увяхват Есен -
след Лято идва Пролетта.
Денят е дълъг като Вечност
и пет минутки е Нощта.
Децата не играят с пушки,
защото няма я Смъртта!
А Коледа е ден през ден,
без сняг и без шейни дори,
добрият старец не наваксва,
защото всички са добри…
9.26
27.12 .94
© Манол Манолов Все права защищены