Поседни на леглото за миг.
Обещах ти танц да танцувам за теб.
Поседни и The Jack ми пусни.
Обещах ти до края и да съм твоя.
Ти поиска да бъда във бяло.
И да галиш нежните ми ръце.
Щом остане без дрехи моето тяло,
ще го поемеш от свойте нозе.
И в стаята леко ще стенем,
ще слушаме себе си в тишина.
Ще танцуваме преродени
и ще сбъднем една мечта.
© Криста Все права защищены
с обич за теб. Много ми хареса.