14 июл. 2010 г., 21:11

Танц 

  Поэзия » Любовная
417 0 2

 

 

Тази усмивка разбива врати!

Поглеждаш, премигвам, горя!

Пак център на всичко си ти,

не искам, а твоето име шептя.

 

За мен ли е танцът? Приемам вежливо.

Подавам ръка, поемаш в захлас,

а после наоколо всичко притихва

и ние безгрижно танцуваме валс…

 

Не чувам, не виждам, не знам песента.

Туптежът в сърцето ти пее за мен.

И вярвам с все сили в магия една,

трептяща, гореща, облечена в плен.

 

Нозете отдавна изтръпват, забравили такт!

Очите не слушат, ума ги кори…

Затваряш очите… Целувка… Печат!

За вечност в сърцето… Виновникът - Ти!

 

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??