Тази нощ ще е различна...
Ще видиш на какво съм способна...
Тази нощ слагам край на задръжките,
на срама,
тях вече ги няма ,
но моля те намали осветлението,
пусни нежна музика!
Тази нощ ще е различна,
вече няма да съм просто скучната жена...
Бавно в ритъм дрехи ще събличам,
ще бъда твоята звезда в ноща....
Разголвам си душата...
Харесвам ли ти така?
Ще бъда различна,
дива и неприлична,
а какво ще кажеш сега?
Гледаш изумено,
нима толкова ти харесвам ,
не съм вече скучната жена в нощта....
Но сама не мога да танцувам танца на любовта....
за него нужни са двама ,а
ти какво решаваш ще разголиш ли и твоята душа,
тук и сега да слеем телата в танца на любовта!!!
© Добромира Николова Все права защищены