9 нояб. 2017 г., 20:16

Танцувай с мен 

  Поэзия » Любовная
719 0 4

Танцувай с мен в тази нощ,

бъди добър, бъди и лош!

Нека с този танц  да се сближим,

нека ледовете между нас да разтопим!

 

Хвани ме с двете си ръце,

чуй как бие моето сърце.

На дансинга ще полетиме двама,

красотата на очите ти 

ме прави няма!

 

Музика в ушите ни кънти,

не чакай, а ме целуни!

Танцът над омразата ще

победи!

Тази нощ никой няма да ни

раздели!!!

© Виктория Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??