Днес излизам като човек без грижи
Никой не вижда какво е времето
вътре в мен, дъждовно
в едно сърце вали порой
а отвън уж грее слънце
Утре маската е още по-приятна
за околните, за колегите, за случайните минувачи
докато душата се дави и крещи за помощ
а спасителят е потънал в придошлата болка
Кога ще може да приключи този танц
колко ще издържи вътрешният бент
преди водата в него да има право
да се излее от очите върху възглавницата с динозаври