Аз съм танцуващият с вълци,
онзи, който живее в тъмнина.
Аз бях момчето, което отхвърлихте
и носех кръста до последната сълза.
Вече не мога да плача, нямам сълзи,
нито плоча или гроб.
Аз съм погребаният приживе
от единствената, непрежалима любов.
Аз бях избраният да страдам
и когато уби ме ти, простих за това.
Бях и лош, и зъл, и мразен,
но завинаги твой, дори и сега.
© Стеси Все права защищены
Написано е в мъжки род - странно, но хубаво!