27 мая 2023 г., 09:12

Танцът на листото 

  Поэзия » Любовная
243 2 13
 

Едно листо танцуваше ламбада
под ритъма на барабанен дъжд.
Танцуваше, танцуваше, с наслада,
защото бе сърце... на влюбен мъж...

14.07.2015.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??