Една прегръдка ...
и две чувствени души
танцуват страстно
с пулса на тангото,
а времето отмерва
всеки техен вик
във който неизбежно
се докосват.
И няма граници ...
Прегръдката им е любов.
Усещане за сливане,
след дръзко вдъхновение.
Една прегръдка
с шепот за живот.
И огнено усещане
за близост. .
© Дочка Г Все права защищены