ТАНГО И СТРАСТ
Лудо и страстно
се вихри
тангото.
Игриви, небесните
багри
струят
от окото.
В ритъм завладяващ
докосваш ме
леко и нежно.
В прегръдка ме пленяваш,
косите ми
пилееш небрежно.
Те се спускат
над твоето рамо,
гъделичкат врата
и брадата.
С върховете на
пръстите само
чувствам на
дланта ти
топлината.
09.07.1999 г.
© Мери Попинз Все права защищены