24 окт. 2006 г., 18:33

Таралеж 

  Поэзия
1199 0 12


Като пеперудени опърлени крила

усещам аз своята душа…

Като топка съм се свила,

като таралеж с бодли съм се покрила.

Посегнеш ли, може да се убодеш –

зависи коя страна ще избереш…

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??