19 июн. 2011 г., 22:23

Тази, дето... 

  Поэзия » Любовная
722 0 0

Ще бъда тази, дето искаш...

Дето смирява те с погледа благ...


Ще бъда жената, укрепваща дори свирепия нрав...

Ще бъда тази обичаща, дори когато не си прав...

Ще бъда тази истинска - ти направи ме такава!


Ще бъда твоя пристан и желание,

тази, до която заспиваш!

Ще бъда тази, която кара те от любов - просто да замълчиш!


Ще бъда тази, изпълваща сърцето, спираща дъха!

Ще бъда истината, дето ти дочакваш едва сега!


Ще бъда твоята жена, една-единствена - незаменима!

Ще бъда тази, обичай ме и запази ме!!!

 

 

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??