Тя ти звучи толкова страшно -
едва ли не като заклинание
да дойдеш при мен
и да кажеш „И аз",
като покана
да направиш онази
голямата
Кралимарковска крачка,
след която вече светът
няма да бъде същият.
Затова ти я казвам само наум.
© Павлина Гатева Все права защищены
Харесах!