Тази нощ ще ме искаш,
ще ме викаш в съня си,
ще ме чакаш с небивал копнеж,
ще ме търсиш навред,
ще се взираш в скръбта си,
а сърцето без мен
ще е бучка от лед.
Тази нощ ще ме искаш,
да стопля дланта ти,
да те милвам с очи,
пълни с шеметна страст,
да те жегвам със устни,
да изгарям плътта ти,
и да бъда прашинка
във твоята власт.
Тази нощ ще ме искаш
и в мен ще се вричаш -
твоя ангел и демон,
стихия и плам,
аз съм твоето диво момиче,
с мен ела и не ще бъдеш сам.
© Евдокия Иванова Все права защищены