Тази нощ ще вдигам тост след тост.
Ще празнувам с приятелката стара –
Тъгата ще ми бъде важен гост,
Спомен мил ще налива чашите на бара.
Ще полеем минало и настояще време.
Ще си кажем толкова неща...
Ще поплачем за отминалото време.
А, когато дойде цветна утринта,
ще отпия от горчивото кафе
и ще се усмихна широко на света.
© Миглена Костова Все права защищены