Тази нощ аз те сънувах -
усмихваше се милно, чудно.
Толкова по теб тъгувах,
толкова без теб бе ми трудно.
Теб видях, мой идеал,
сякаш докосвах нощните звезди,
но за мен не ти е жал,
сърцето ти се сякаш заледи.
От миналото имам рана,
а жадувам за лъчи,
че вместо да чуя:"Ще остана.",
душата ти неспирно мълчи.
© Георги Все права защищены