20 нояб. 2008 г., 23:01

Тази вечер, тази нощ 

  Поэзия
519 0 0

Седя, сама,

              но не самотна.

Уморена съм,

                   от какво ли...?

                                                    Просто,

от поредния безумен делник -

                                                 трафик, хора неразумни,

                                                                                      просто тълпа.

Къде да избягам,

                            освен в

                                        СЪНЯ.

Но,

          надявам се,

                            утре пак да се събудя

и

       да питам

                       къде да...

20.11.2008

Сандански

© Катя Пачова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??