11 янв. 2007 г., 13:11

Te quiero 

  Поэзия
1019 0 2

 Te quiero -бе твойта първа среща

                                      с езика непознат ти досега

                                      Слова изричала ти може би

                                      в началото и на шега...

                                      Te quiero - какво ли означаваше

                                      за теб това...

                                      Една мечта , реалност -

                                       родена от случайноста ,

                                      и нашите на зайчeта по детски

                                      влюбени сърца

                                      Преживяла толкова несгоди и

                                      сега ми шепнеш във ухото -

                                      Te quiero – ти си мойта сбъдната мечта

                                      Две думички изречени за любовта

                                      завладяла нашите сърца ,

                                      на пук на хорската мълва...

                                      Te quiero – аз губя думи и слова

                                      щом чуя ги от твоята уста...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво Жоро! Красиво е и така искрено звучи ...
  • мерси за корекцията...в бързината сам ги изспуснал...поздрви!!!
Предложения
: ??:??