Театър
В един слънчев ден,
се оказа, че тебе те няма
и промени се животът за мен,
на света останах сама.
Своята мъка аз до вчера крих
във забвение голямо
и от хорски погледи таих
огорчението нямо.
Във театър продължавам
главна роля да играя.
На тоз театър на живота
не се вижда краят.
© Александра Иванова Все права защищены