Искам да си купя телефон!
Или мобифон...
Или, не знам какъв "фон"!
За да мога да се свържа с теб! Със него! С нея...
Да не съм сама, когато пея!
Когато плача или когато се смея!
Когато в мене нежност затрепти,
когато от възторг душата ми лети,
да мога с някого да поговоря.
Защо този някой да не бъдеш ти?
© Маргарита Ангелова Все права защищены