10 июл. 2012 г., 14:46

Теорема 

  Поэзия » Другая
1260 0 5

 

Теорема

 

Съвремието ни чудесен е... математик -

тъй лесно знак за равенство поставя,

със който свързва "популярен" и "велик"!

(А доказателствата ежедневно предоставя...)

 

август 2010г.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??