Тясна рокля с цепки ще сложа,
да се вижда секси-загадъчно дългия бедър.
После сандалки с тънки връзки, които
закачливо-изящно ми обгръщат глезена.
Деколтето е ясно – то само си говори.
Имам си ги – тези две мои чудеса.
Ще си сложа червило - нека е кралски
червено - на устни, с аромат на мечта,
които шепнат страстно-нежно “Ела...”
През облак от парфюма си ще премина.
Аз ли не знам как? – елегантно с финес.
Тази нощ съм лъвица неукротена!
И ми казват “Натокана!” - с жест.
Мисля си ”Отвсякъде просто - фешън”...
Очите си ще изпиша... неустоимо,
пронизващи право в сърцето. Екшън!
Нищо не пропущам, нали, любими?
Миглите ми – пърхащи пеперуди ще са.
Изглеждам убийствено-фатално...
И вино марково, за шик, ще донеса.
И тогава – не разбрах - какво, как, кога... ах...
Или ще избягаш от мене... тотално?
© Станислава Дайлянова Все права защищены