7 авг. 2012 г., 22:02

Терапия 

  Поэзия
455 0 0

Искам да се влюбя, влюбя, влюбя.
Обожание в упоителна доза.

(Но търпение!

Идва пълнолуние.

Благородно.

И разумно -

като Господ.)

 

Искам да се влюбя, влюбя, влюбя.

Най-безпричинно

в живота си

отново.

(Залък мед в среднощно боледуване.

И терапия -

за чисто

зверска болка.)

© Уморена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??