3 нояб. 2016 г., 18:25

Територия 

  Поэзия » Другая
363 1 0

Редовете ми делят межди
с неяснотата,
написани на праг чуплив;
зад бариерата наднича лудостта
с лопата,
зарадвана да ме завари жив

А ти си бежанец,
минаваш всяка граница,
усмивката ти – шперц;
и с контрабандни суети
си натъпкал пълна раница;
тръпнеш
да ги разпространиш. 


 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??