Т Е С Е Н Е А Д Ъ Т
Бог търси място за провинени...
Ада ще трябва да разширява.
Ако сте още непроменени,
не ще се скрийте в Божия Слава.
Остава празен Раят в небето.
Господ сред него все преценява –
как ще ни среща в небитието
и с болка дълго се спотаява:
За кого здраво семе посявах?
В грешна посока пак сте поели.
Нали на вас се Аз уповавах,
слепи и глухи, и полудели.
© Стойна Димова Все права защищены
Поздравявам всички и ви желая приятен слънчев ден!