30 нояб. 2007 г., 17:20

Ти 

  Поэзия » Любовная
1137 0 4
Твоят глас ме омагьоса,
твоят смях ме заплени.
Та дори и гола, боса,
пак жадувам твойте устни.
Във душата влезе ти.
В душата, в моите мечти...
И в ума си...
Първа мисъл си дори.
Ще целуна твоите коси,
ще потъна в твоите очи,
ще усетя твоя глас
и тогаз
душата си загубила ще бъда аз...

© Галина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??